Over Neto

Neto is een full service internetbureau voor websites, online applicaties, concepten en internetmarketing. Wij zorgen ervoor dat complexe systemen eenvoudig te bedienen zijn door middel van een gebruiksvriendelijke en herkenbare gebruikersomgeving. Met ons team van specialisten maken we een koppeling tussen uw bedrijfssysteem, uw behoefte en het internet.

De diensten en producten die Neto levert zijn er vrijwel altijd op gericht een directe bijdrage te leveren aan het bedrijfsresultaat. Dit lukt ons doordat wij samen met onze opdrachtgevers eerst de doelstellingen definiëren en testen op haalbaarheid. Daarna bepalen we de strategie om deze doelstellingen te halen of te overtreffen.

Wij onderscheiden ons van de concurrentie door niet alleen een totaalpakket aan internetoplossingen te leveren maar ook tal van zaken daarom heen. Bij een webshop zijn wij ook in staat om de administratie te koppelen, logistiek te regelen en bij een website kunnen wij niet alleen uw internetmarketing regelen maar ook de kennis hierover in uw bedrijf vergroten. U hoeft dus niet bang te zijn dat u kennis of mankracht tekort komt om uw doelstellingen te behalen.

Wilt u meer informatie neem contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.