Strategie en concept

Wat zijn uw online ambities? Met een goede online (marketing) strategie legt u de basis van een succesvolle website, webshop of app.

Bij het opzetten van een online business is het van belang om antwoorden te vinden op verschillende vragen. Wie zijn mijn klanten en wat zijn hun behoeften en verwachtingen? Welke middelen zet ik in om mijn communicatie- en salesdoelstellingen te behalen?

Neto helpt en adviseert u om antwoorden te vinden, om zo uw visie en online strategie te formuleren. Vervolgens kan Neto helpen met het realiseren van de geformuleerde doelstellingen.

Online strategie
Welke doelen stelt u binnen uw organisatiestrategie of bedrijfsplan; en heeft u hierbij al nagedacht over de online mogelijkheden?

Een online tool zoals een app, website of webshop kan verschillende bedrijfsdoelen faciliteren. Wij onderzoeken samen met u wat de mogelijkheden zijn en leggen dit vast in een concreet plan. Hierbij letten wij goed op de wijze waarop we een voor u zo goed mogelijk Return On Evestment (RIO) kunnen behalen.